SINIFIM İÇİN OYUNCAK YAPIYORUM

PROJENİN ADI: SINIFIM İÇİN OYUNCAK YAPIYORUM

PROJENİN AMACI: Anneleri eğitim sürecine dahil ederek, çocuklarıyla beraber sınıfa oyuncak yapıp katkıda bulunmalarını sağlamak.

KATILAN KİŞİ SAYISI: 32 kişi

ETKİNLİK SÜRECİ: Annelerden çocuklarıyla beraber sınıf içinde kullanılabilecek artık materyallerden oluşan bir oyuncak tasarlamaları istendi. Daha sonra annelerden tasarladıkları oyuncakla ilgili materyalleri sınıfa getirmeleri istendi. Anneler çocuklarıyla beraber masalara oturdu. Sınıf içiresindeki oyuncaklar incelendi. Anne ve çocuklara Pinokyo adlı hikaye okundu. Hikaye ile ilgili sohbet edildi. Masalara annelerin getirdiği malzemeler dışında makas, yapıştırıcı, ip, düğme gibi ekstra malzemeler konuldu. Anne ve çocuk daha önceden tasarladıkları oyuncağı materyalleri kullanarak hazırlamaya başladılar. Annelere ve çocuklara süreç içerisinde yardım ve rehberlik edildi. Oyuncaklar tamamlandıktan sonra sınıfın belirlenen bir yerinde sergilendi. Anneler ve çocuklar keyifli bir gün geçirerek okuldan ayrıldı.

Etkinliği hazırlayan anasınıfı öğretmenlerimiz Yasemin Deniz Demir , Nuray Acar'a ve emeği geçen velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

01-05-202401-05-202401-05-202401-05-202401-05-202401-05-2024